Superstroke Zenergy Flatso 2.0 Putter Grip Grey/White Superstroke

Superstroke Zenergy Flatso 2.0 Putter Grip Grey/White

Hit katalogu: pocházející od značky Superstroke. SKU: Zobrazit více »

Dostupnost: 

Skladem > 3 ks

1 135 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Putter grip SuperStroke Flatso má výrazný pětiúhelníkový ''Flatso'' profil: široký, plochý tvar vpředu s pěti výraznými hranami. Nyní, s technologií Enhanced Spyne a vícezónovou texturou, byla série Flatso vylepšena tak, aby nabízela ještě lepší pocit a zpětnou vazbu. Putter grip SuperStroke Flatso je jedním z nejoblíbenějších gripů hraných na tour. Profesionál PGA TOUR Jordan Spieth důvěřoval přilnavosti Flatsa při každém ze svých tří velkých mistrovských vítězství. #1 PUTTER GRIP NA TOUR Gripem SuperStroke věří zástupy špičkových profesionálních golfistů včetně trojnásobného vítěze Jordana Spietha, osminásobného vítěze na PGA Tour Patricka Cantlaye a nováčka roku 2019 PGA Tour Sungjaelma. V roce 2022 uživatelé SuperStroke vyhráli 61 turnajů na hlavních profesionálních golfových turnajích, v celkové hodnotě více než 58,5 milionu dolarů na prvních místech v těchto akcích. Představujeme Zenergy, novou řadu putter gripů od SuperStroke, s vylepšenou technologií Spyne, vícezónovou texturou a patentovaným tvarem bez zkosení pro bezkonkurenční jistotu při uklidnění vašich rukou – a vaší mysli. Vlastnosti Enhanced Spyne Technology – Technologie Spyne má vylepšený reliéfní hřeben podél spodní strany gripu, navržen tak, aby usnadnil úder. Multi-Zone Texturing – Strategicky umístěná textura ve vysoce senzorických oblastech, navržená tak, aby optimalizovala zpětnou vazbu a pohodlí díky neuvěřitelně měkké polyuretanové vnější vrstvě. No Taper Technology – Patentovaná technologie No Taper minimalizuje tlak na grip pomocí pokročilého paralelního designu, který umožňuje golfistům uklidnit ruce a přidat konzistentnost úderu. Tech-Port – Tech-Port, který se nachází v horní části gripu SuperStroke, umožňuje golfistům snadno přidat možnosti zlepšení hry včetně patentovaného systému závaží CounterCore a senzorů pro sledování výkonu. Pohlaví: Unisex Délka gripu: Standard Vhodné pro: Putter Barva: Šedá;Bílá Velikost jadra: .580" Barva podle výrobce: Grey/White Hmotnost: 50 g Země původu: Čína Velikost: 2,0 Věková skupina: Dospělý Pozor, počet kusů na skladě může být u akčního zboží omezen. Využijte nabídku dřív, než dojde k vyprodání zboží.

Parametry produktu Superstroke Zenergy Flatso 2.0 Putter Grip Grey/White

  • Výrobce: Superstroke
  • Původní cena: 1190 Kč
  • Akční cena: 1190 Kč
  • EAN: 1095428
  • Kategorie: Sportovní potřeby > Outdoorové aktivity > Golf > Součásti a příslušenství ke golfovým holím > Gripy na golfové hole, Golf > Servis na golf > Golfové gripy

Podobné produkty

Sun Mountain Ecolite Cart Bag

6 389 Kč
6389 Kč

Jucad Drive SL Titan Classic 2.0

82 690 Kč
82690 Kč

Jucad Carbon Travel Nero SV 2.0

94 490 Kč
94490 Kč

Clicgear Model 4.0 Matt Red

7 279 Kč
7279 Kč

Wilson Staff Exo II Stand Bag

4 195 Kč
4195 Kč

Superstroke Zenergy Flatso 2.0 Putter Grip Grey/White

Najdete v kategorii:

Další produkty od výrobce

Superstroke

Superstroke Zenergy Flatso 2.0 Putter Grip Grey/White od oblíbené značky Superstroke - tento artikl čeká na vás s úžasnou cenovkou 1 135 Kč. Doporučujeme pouze prověřené prodejce a e-shopy. Jakmile se vám zalíbí zboží nad Kč, cenu dopravy už nemusíte řešit, bude BEZPLATNÁ. Nakupování na internetu je výhodnější než v kamenné prodejně, která má vyšší náklady.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Osobní vyzvednutí: 0 - 89 Kč
  • Zásilkovna: 0 - 89 Kč
  • DPD: 0 - 99 Kč
  • Česká pošta: 39 - 149 Kč
Platba

  • Platba při osobním odběru (dobírka)
  • Platební karta
  • Platba okamžitým bankovním převodem